Brood en RKC bereiken toch overeenstemming

1 juni 2010, 18:32   Bijgewerkt: 1 juni 2010, 18:43

Ruud Brood en RKC Waalwijk zijn het toch eens geworden over een nieuw contract. Afgelopen weekend legde de oefenmeester een aanbieding van de Brabanders nog naast zich neer, maar dinsdag zette hij toch zijn handtekening onder een tweejarig contract bij de Waalwijkse club, die afgelopen seizoen uit de Eredivisie degradeerde.

RKC meldt blij te zijn met het aanblijven van Brood. “Ruud is een goed mens, een persoonlijkheid met de juiste trainerskwaliteiten”, vertelt Mohammed Allach, directeur voetbalzaken. “Ik ben blij dat wij hem langer voor de club hebben kunnen behouden en hiermee de positieve koers die RKC vaart, kunnen voortzetten.”

Brood is eveneens tevreden dat hij óók in de komende jaren de scepter zwaait in het Mandenmakers Stadion. “De vorige twee seizoenen heb ik met veel plezier voor de club gewerkt. We kijken met de hele club met gezonde ambities vooruit. Ik heb een goed gevoel bij de club en de mensen. Daarnaast sluiten mijn persoonlijke ambities aan bij die van de club. Het positieve gevoel, de toenadering en het vertrouwen hebben mij doen beslissen om concessies te doen en een nieuwe verbintenis te tekenen”, zegt Brood, die eerder trainer was bij Helmond Sport en Heracles Almelo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen