El-Akchaoui dichtbij transfer naar Heerenveen

1 juni 2010, 08:00   Bijgewerkt: 1 juni 2010, 10:43

SC Heerenveen is dichtbij het vastleggen van Youssef El-Akchaoui. Trainer Ron Jans en voormalig algemeen directeur Yme Kuiper van de Friese ploeg zaten onlangs om de tafel met de 29-jarige linksback, die bij NEC ondanks zijn doorlopende contract transfervrij de poort mag uitwandelen.

Voetbal International meldt dat het gesprek tussen het drietal positief verliep en dat SC Heerenveen de intentie heeft om El-Akchaoui voor meerdere seizoenen vast te leggen. Als dat lukt, troeven de Friezen Feyenoord af. Ook de Kuipbewoners willen El-Akchaoui contracteren, maar zij kunnen waarschijnlijk diens salaris niet betalen.

Er staat al een vervolgafspraak tussen SC Heerenveen en het management van El Akchaoui op het programma. “Mijn zaakwaarnemer Karel van Burik heeft komende dinsdag een onderhoud in Heerenveen”, zei El Akchaoui, die bij NEC op een zijspoor belandde door de komst van Wiljan Vloet. Daarom speelde hij sinds de jaarwisseling voor de Duitse tweedeklasser FC Augsburg van de Nederlandse coach Jos Luhukay.

El-Akchaoui wil nog niet te veel over zijn toekomst loslaten. “Natuurlijk is Heerenveen een prachtige club. Ze hebben een minder jaar gedraaid, maar voor komend seizoen heb ik hoge verwachtingen. Ik wacht wel wat er komen gaat en op welke manier we eruit komen”, besloot hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen