Mbokani wil weg: "Tijd voor een volgende stap"

29 mei 2010, 11:56   Bijgewerkt: 29 mei 2010, 12:04

Dieumerci Mbokani weet het zeker: hij speelt na de zomer niet meer voor Standard Luik. De 24-jarige Congolese aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een transfer. In België is hij uitgeleerd, stelt hij in de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

"Voor mij staat het vast dat dit mijn laatste seizoen bij Standard is geweest", zegt Mbokani, die benadrukt dat het hem niet om het geld te doen is. "Sinds mijn contract werd aangepast verdien ik, naar Belgische normen, zeer goed. Maar het gaat mij niet om het geld. Ik wil in de eerste plaats op sportief vlak het maximum uit mijn carrière halen en dat kan niet als ik bij Standard blijf. Elke maand langer in Luik is, in dat opzicht, een verloren maand. We hebben gewoon het einde van de rit bereikt. En ik denk dat Standard daar ook zo over oordeelt. Ik heb met Standard alles bereikt. Het is tijd voor een volgende stap", aldus de spits, wiens contract doorloopt tot 2013.

Dat Mbokani een minder seizoen achter de rug heeft, hoeft volgens hem geen probleem te zijn in zijn zoektocht naar een nieuwe club. "Dat ik mij wegcijferde voor het collectief zal de goede scouts niet ontgaan zijn. En topclubs beschikken over goede scouts. Mijn manager heeft me verzekerd dat er voldoende interesse is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen