PSV voert 'positief en vruchtbaar gesprek' met STVV

25 mei 2010, 22:45   Bijgewerkt: 25 mei 2010, 22:54

Een overgang van Simon Mignolet naar PSV is een stapje dichterbij gekomen. De Brabanders voerden dinsdag ‘een positief en vruchtbaar gesprek’ met een delegatie van Sint Truiden, de werkgever van doelman Mignolet. Dat liet Guy Mangelschots, de technisch directeur van de Belgische eersteklasser, weten aan Sporza.

“PSV zal onze eisen morgen (woensdag, red.) intern bespreken en daarna zal het opnieuw met ons contact opnemen. Het is een spel van voorstel en tegenvoorstel", is het commentaar van Mangelschots op het onderhoud met PSV. De beleidsbepaler voegt eraan toe dat de deal ‘nog niet rond is’.

Mignolets manager, Guy Vandersmissen, klinkt voorzichtiger dan Mangelschots. "We weten wat PSV ons te bieden heeft", zegt hij. "Het is nu aan de clubs om eruit te komen. Maar het laatste wat ik ervan gehoord heb, is dat het water nog altijd diep is."

Mignolet, die dit seizoen werd uitgeroepen tot Belgisch doelman van het jaar, geniet overigens ook overzeese belangstelling. "Ook Sunderland heeft ons gebeld", vertelt Mangelschots. "Maar we weten niet welke club de voorkeur van Simon krijgt."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen