Preses Gent: "Goede stap voor Preud'Homme"

Ger
24 mei 2010, 11:38   Bijgewerkt: 24 mei 2010, 12:09

Voorzitter Ivan de Witte van AA Gent legt zich neer bij het vertrek van Michel Preud'homme naar FC Twente. De Belgische club ziet in dat de trainer in Enschede sportief en financieel een stap vooruit zet.

"Zondagnamiddag spraken we met hem nog over een contract voor vijf jaar en ik geloofde op dat moment nog in een verdere samenwerking", zegt De Witte tegen Sporza. "Maar de stap naar Twente is een goede stap voor Michel. Je moet dit ook zien in zijn carrièreplanning en wellicht spelen er ook financiële elementen mee. Ik gun het Preud'homme alvast van harte. Hij heeft enorm veel betekend voor Gent. Hij heeft de club weer op de landkaart gezet. Ik wil hem veel succes wensen in Enschede."

De Witte wilde de oefenmeester onlangs niet laten gaan toen hij werd gepolst als kandidaat-bondscoach van de Rode Duivels. "Maar dat was anders. Toen gebeurde dat in een cruciale fase van de play-offs en nog voor de bekerfinale. Ik wilde toen geen onrust in de spelersgroep. Maar nu kan het dus wel. En hoe sterk ik Preud'homme ook waardeer, ook nu gaan we de juiste oplossing vinden. We zijn ook niet naïef: dit verhaal loopt al een tiental dagen, wij hebben al de nodige voorbereidende oefeningen gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen