Manager Grant vertrekt bij Portsmouth

20 mei 2010, 21:55   Bijgewerkt: 20 mei 2010, 22:03

Portsmouth moet op zoek naar een nieuwe manager. Avram Grant heeft besloten om de gedegradeerde club te verlaten. "Dit is één van de moeilijkste beslissing die ik ooit heb moeten nemen. Maar na veel wikken en wegen ben ik tot de conclusie gekomen dat ik een andere weg in moet slaan", aldus de 55-jarige Israëliër.

Onder leiding van Grant bereikte Portsmouth zeer verrassend de finale van de FA Cup, waarin Chelsea te sterk was. De ploeg degradeerde ook, maar daar kon Grant weinig aan doen. Wegens financiële problemen kreeg Pompey, dat op dat moment al laatste stond, een forse puntenstraf aan de broek. Hierdoor was het in één klap vrijwel kansloos in de strijd om lijfsbehoud. "We hebben een moeilijk en complex jaar achter de rug", zegt Grant. "Maar toch zal ik altijd met veel plezier terugdenken aan deze periode in mijn carrière. Ik zal de club, en de loyale fans, nooit vergeten."

In het verleden zat Grant als interim-coach op de bank bij Chelsea. Hij leidde de ploeg toen naar de Champions League-finale. Hierin was Manchester United na strafschoppen te sterk. Momenteel wordt Grant genoemd als één van de kandidaten om Steve McClaren op te volgen bij FC Twente, al is dat slechts een gerucht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen