Vertonghen: "Het blijft mij overal achtervolgen"

Vertonghen: "Het blijft mij overal achtervolgen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 mei 2010 – Jan Vertonghen heeft nog steeds last van het kwetsende lied dat hij tijdens de bekerhuldiging van Ajax zong over rivaal Feyenoord. De actie dreigt hem bovendien een schorsing van de KNVB op te leveren.

"Tien seconden nadat ik het gezongen had, had ik al heel veel spijt. Het was een impulsieve daad", zegt Vertonghen in Het Nieuwsblad. De Belgische international laat weten de impact van zijn woorden te hebben onderschat. "Het blijft mij overal achtervolgen."

"Ajax heeft mij op het matje geroepen. Ik had een serieus gesprek met directeur Rik van den Boog en kreeg een serieuze boete", aldus Vertonghen, die volgende week donderdag hoort of hij een schorsing krijgt. Ajax en de verdediger weigerden eerder akkoord te gaan met een schikkingsvoorstel van twee wedstrijden schorsing.

"Natuurlijk was ik niet helemaal nuchter toen ik het zong", geeft Vertonghen toe. "Op het einde van het seizoen waren we aan het feesten na de bekerwinst en iedereen had wat gedronken. Misschien heb ik mij met dat liedje wel populair gemaakt bij de fans, maar dat was zeker niet de bedoeling."

Reacties

gerelateerd