Nederland
0 – 0
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ben Arfa en Landreau vallen af voor WK

Ben Arfa en Landreau vallen af voor WK

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

17 mei 2010 – De Franse bondscoach Raymond Domenech heeft maandag zijn selectie voor het WK gereduceerd van dertig naar 24 spelers. Aanvaller Hatem Ben Arfa (Olympique Marseille, foto) en doelman Mickaël Landreau (Lille) zijn de voornaamste afvallers. Voor de titelstrijd in Zuid-Afrika moet nog één speler teleurgesteld worden.

Rod Fanni, Yann M'Vila en Jimmy Briand van Stade Rennes kunnen het WK ook vergeten. Adil Rami (Lille) blijft eveneens thuis. Domenech, die na het WK wordt opgevolgd door Laurent Blanc, maakt waarschijnlijk op 27 mei zijn definitieve keurkorps bekend. Daarna vertrekken de Haantjes naar Tunesië voor een trainingskamp.

Frankrijk begint het WK op 11 juni tegen Uruguay. Gastland Zuid-Afrika en Mexico zijn de andere tegenstanders in groep A.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd