Van der Biezen kan invallen tegen Willem II

12 mei 2010, 10:07   Bijgewerkt: 12 mei 2010, 10:12

Koen van der Biezen kan dit seizoen mogelijk toch nog van waarde zijn voor Go Ahead Eagles. De aanvaller is hersteld van een kruisbandblessure en kan in de play-off tegen Willem II mogelijk als invaller in actie komen, meldt coach Andries Ulderink.

Van der Biezen scheurde half oktober zijn kruisband. Na een lange herstelperiode is hij nu weer helemaal fit. Mocht het nodig zijn, kan hij spelen tegen Willem II. "Koen traint helemaal mee. Normaal speelt een speler dan eerst een helft in een oefenduel. Hij zou nu maximaal vijftien minuten inzetbaar zijn", zegt Ulderink in De Stentor.

Go Ahead strijdt donderdag en zondag met Willem II om een plek in de Eredivisie. Ulderink weet waar zijn ploeg de winst moet halen, namelijk in de teamgeeft. "Willem II is een eredivisieploeg, individuele kwaliteiten hebben ze wel. Zeker met spelers als Boutahar en Nijland. Maar als je drie trainers in een seizoen voor de groep hebt staan lijkt het me duidelijk dat dat zijn uitwerking op de groep heeft", aldus de coach.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen