Vertonghen biedt excuses aan: "Heel stom"

Vertonghen biedt excuses aan: "Heel stom"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

7 mei 2010 – Tijdens de bekerhuldiging in de Amsterdam ArenA liet Jan Vertonghen zich donderdag helemaal gaan. De Belg zong beledigende teksten over tegenstander Feyenoord. Dat had hij niet moeten doen, erkent hij op de website van Ajax.

"Dat was gewoon heel stom van me. Ik heb me laten meeslepen door mijn emoties. Dat had ik niet moeten doen. Zeker niet in de positie die ik als speler van Ajax heb", aldus Vertonghen, die beseft dat het, na alles wat er de afgelopen weken gebeurd is rond de bekerfinale, niet handig was om zulke dingen te roepen. 

Vertonghen: "Juist omdat de Feyenoord-fans in De Kuip zich donderdagavond zo goed gedragen hebben. Tijdens de uitreiking van de beker werd er zelfs voor ons geklapt. Daarom wil ik mijn excuses aanbieden aan de fans en spelers van Feyenoord en ook aan andere mensen die ik met mijn uitspraken beschadigd heb."

Rik van den Boog, de algemeen directeur van Ajax, riep Vertonghen vrijdagochtend al op het matje. "Ik tolereer dit gedrag niet. Temeer omdat Ajax en Feyenoord de afgelopen tijd zo druk bezig zijn geweest met het af laten nemen van de te hoog opgelopen spanning tussen de supporters. In dat kader is dit extra onhandig. Ik heb een stevig gesprek met Jan gevoerd en hij was het roerend met mij eens", stelt hij.

Reacties

gerelateerd