Valencia in spectaculair duel langs Cadiz

2 april 2006, 20:20

In de strijd om de tweede plaats in de Spaanse competitie heeft Valencia na dit weekend Real Madrid weer in het vizier. Daags na het gelijkspel van Real Madrid bij rivaal FC Barcelona (1-1) won Valencia in eigen stadion met 5-3 van Cadiz. Hierdoor is de achterstand van Valencia op Real nog slechts twee punten.

Het duel tussen Valencia en Cadiz stond vanaf het begin bol van de actie. Al na twee minuten opende de thuisploeg via topscorer David Villa (foto) de score, maar Cadiz kwam niet veel later alweer langszij door een treffer van Enrique. Angulo (2x) en Navarro zorgden vervolgens voor een comfortabele 4-1 tussenstand, maar in de tweede helft wist Cadiz via Sesma nog twee keer te scoren. Omdat ook Villa tussendoor nog een keer doel trof, eindigde het duel in 5-3.

Osasuna, eveneens op jacht naar een plaats in de Champions League, werd op eigen veld vernederd door Getafe. De formatie van de Duitser Schuster won met 4-0.