Jenner overweegt vertrek bij Vitesse

4 mei 2010, 09:33   Bijgewerkt: 4 mei 2010, 09:40

Julian Jenner weet nog niet of hij volgend seizoen weer uitkomt voor Vitesse. Na een half jaar op huurbasis bij Rot Weiss Ahlen wordt de aanvaller komende zomer weer terug verwacht in Arnhem, maar Jenner ziet dat eigenlijk niet zo zitten.

Vitesse nam Jenner in 2008 over van AZ, maar een vaste basisplaats kon hij niet afdwingen. "Het is geen verrassing dat ik niet positief ben over mijn periode bij Vitesse tot nu toe", zegt Jenner in Voetbal International. Een vertrek is volgens hem mogelijk de beste optie, ondanks het feit dat zijn contract nog twee jaar doorloopt. "Ik wil speelminuten maken zodat ik de club vooruit kan helpen. Dat lukt niet als ik elke week op de bank zit. In dat geval kunnen onze wegen beter scheiden."

Over zijn huurperiode bij Rot Weiss Ahlen is Jenner (26) tevreden, hoewel hij met de club degradeerde uit de Tweede Bundesliga en de laatste weken geen basisplaats meer had. "Ik heb veel speelminuten gemaakt en ben fysiek gegroeid. Door de vroege degradatie koos de club de laatste weken voor spelers die ook volgend seizoen in Ahlen spelen. Daardoor viel ik buiten de boot", aldus de rechtsbuiten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen