Alves: "Rode kaart Motta geen voordeel Barça"

29 april 2010, 10:15

Dani Alves had liever gezien dat Inter woensdag in Camp Nou met elf man was blijven te staan. Na een half uur werd middenvelder Thiago Motta van het veld gestuurd en dat was voor de Italianen aanleiding om zich massaal terug te trekken op eigen helft. Dat maakte het niet makkelijker, vindt de rechtsback van FC Barcelona.

"Door die rode kaart veranderde de strijdwijze van Inter en probeerden ze alleen nog maar om hun voorsprong te verdedigen. Ze gingen erg diep op eigen helft staan en daardoor was het voor ons heel moeilijk om een opening te vinden. We werden gedwongen om een speelwijze te hanteren, die ons eigenlijk niet ligt", zegt Alves tegen de UEFA. "Ik denk daarom niet dat de rode kaart ons een voordeel opleverde."

Volgens Alves is het voor Barça nu belangrijk om de teleurstellende uitschakeling in de Champions League snel te vergeten. "Dit is een grote klap voor ons, maar komend weekend wacht alweer de lastige competitiewedstrijd tegen Villarreal. Dat duel moeten we winnen om het seizoen toch nog met een prijs af te sluiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen