Van Gaal beslist vlak voor aftrap over verdedigers

26 april 2010, 16:12   Bijgewerkt: 26 april 2010, 16:18

Tot vlak voor de aftrap zal het onduidelijk zijn met welke defensie Bayern München aan gaat treden tegen Olympique Lyon. Centrumverdedigers Martin Demichelis en Daniel van Buyten liepen dit weekend een blessure op en de medische staf van Bayern doet er alles aan om ze op tijd fit te krijgen voor de wedstrijd in Frankrijk.

Demichelis en Van Buyten zijn opgenomen in de wedstrijdselectie, maar of ze kunnen spelen blijft tot het laatste moment de vraag. Trainer Louis van Gaal hakt pas vlak voor de wedstrijd de knoop door, zo liet hij maandag weten. "Maar het feit dat ze in de selectie zitten, geeft aan dat we hoop hebben dat ze kunnen spelen."

Naast beide verdedigers is ook Diego Contento niet okselfris, Anatoli Tymoschuk haakte af wegens maag- en darmklachten. Bovendien zijn Franck Ribéry en Danijel Pranjic wegens schorsingen niet van de partij. Daar staat tegenover dat Mark van Bommel na een schorsing terugkeert in het elftal. Hij maakt zich niet al te druk over de personele problemen in de defensie. "Het maakt niet uit hoeveel goals we tegen krijgen, ook al zijn het er zes. Als wij er dan vijf maken, is er niets aan de hand."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen