Crisisberaad in Hamburg over positie Labbadia

26 april 2010, 09:21   Bijgewerkt: 26 april 2010, 11:49

De toekomst van Bruno Labbadia bij Hamburger SV hangt aan een zijden draadje. De positie van de coach, die al allesbehalve optimaal was, is verder onder druk komen te staan na de pijnlijke 5-1 nederlaag tegen TSV 1899 Hoffenheim van dit weekend.

"We gaat eens met de trainer rond de tafel zitten en kijken wat onze opties zijn", liet voorzitter Bernd Hoffmann van HSV weten aan het Duitse Sky. "Aan de hand daarvan zullen we maatregelen nemen om te zorgen dat er komende donderdag een heel ander Hamburger SV staat. Of Labbadia dan mogelijk niet meer op de bank zit? Dat weet ik niet. We gaan eerst eens rustig praten, daarna maken we een beslissing."

Labbadia noemde de nederlaag in Hoffenheim een 'heel bitter moment'. "Ik ben zeer teleurgesteld", mijmerde de coach. Door het verlies blijft HSV zevende in Duitsland en grijpt het vrijwel zeker naast een Europa League-ticket. Alleen als de ploeg de Europa League wint, is het ook volgend seizoen actief buiten de landsgrenzen. In de halve finale van de EL speelt Hamburger SV donderdag in Londen tegen Fulham. De eerste wedstrijd, in Hamburg, eindigde vorige week in een 0-0 gelijkspel.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen