El Ahmadi: "Hadden voor de 2-1 moeten gaan"

26 april 2010, 07:45

Rond 18.07 uur leek het een heel lange avond te gaan worden voor Feyenoord. In de bekerfinale tegen Ajax stond de ploeg al na zeven minuten met 2-0 achter. Een afstraffing dreigde, maar Feyenoord herpakte zich enigszins en hield de schade in de rest van de wedstrijd beperkt. Het bleef 2-0 en dat biedt nog wat perspectief, al vindt Karim el Ahmadi dat zijn team meer risico had moeten nemen.

Feyenoord leeft dus nog, maar erg tevreden over het spel van zijn ploeg in de ArenA kan El Ahmadi niet zijn. "Bij vlagen speelden we best aardig, maar het hield op als we bij het strafschopgebied kwamen. Kansen hebben we niet gehad."

Mulder zelf speelde in Amsterdam een negatieve hoofdrol. Hij ging in de fout bij de 1-0, toen hij een lange bal van Toby Alderweireld door zijn handen liet glippen. Voor Siem de Jong was het vervolgens een koud kunstje om de bal in het lege doel te tikken. Een pijnlijke fout, maar Mulder herpakte zich vrij snel. "De knop moest om. Dat was even lastig, maar niemand heeft er wat aan als ik bij de pakken neer ga zitten. Iedereen maakt fouten. Daar kan je heel lang over treuren, maar dat heeft geen nut."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen