Van Hintum: "Gedrag rvc Vitesse onbehoorlijk"

19 april 2010, 18:45   Bijgewerkt: 19 april 2010, 18:51

Een vertrouwensbreuk is volgens Marc van Hintum de reden voor zijn breuk met Vitesse. De oud-verdediger is absoluut niet te spreken over de manier waarop de gesprekken over een nieuw contract verliepen. Omdat de Raad van Commissarissen (rvc) bleef treuzelen en draaien, trok Van Hintum zijn conclusies.

Van Hintum spreekt in Dagblad de Gelderlander van een 'niet bepaald respectvolle' behandeling door de rvc. "Eerst kon ik een tweejarig contract tekenen. Een paar weken later was het ineens een eenjarig contract, met een optie. En vorige week was de aanbieding ineens niet meer van toepassing", moppert hij.

Van Hintum voelt zich aan het lijntje gehouden. "Twee keer is de rvc van gedachten veranderd, dat is onacceptabel. Als ze mij hadden gezegd dat ik onvoldoende had gepresteerd of dat ze niet tevreden waren, had ik daar geen moeite mee gehad. Dan schudden we elkaar de hand en ga ik. Maar dit zie ik als vertrouwensbreuk. Ik vind dat ik genoeg heb geslikt. Ik vind het onbehoorlijk en dat neem ik de rvc kwalijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen