Terry wil historie schrijven en 'dubbel' winnen

14 april 2010, 10:07   Bijgewerkt: 14 april 2010, 10:15

Nog nooit in de clubgeschiedenis slaagde Chelsea er in om in één seizoen zowel de landstitel als de FA Cup te winnen. Dit jaar ligt de weg naar de 'dubbel' open voor de ploeg uit Londen. In de competitie heeft achtervolger Manchester United vier punten achterstand, terwijl in de FA Cup-finale degradant Portsmouth de tegenstander is.

Deze kans om de dubbel te winnen mag Chelsea niet laten liggen, vindt aanvoerder John Terry. "In mijn leven heb ik in Engeland alleen Manchester United, Liverpool en Arsenal ooit de dubbel zien winnen. Onze laatste landstitel dateert van 2006. Daarna wonnen we twee keer de FA Cup, maar het is ons nog nooit gelukt om beide prijzen in één seizoen te winnen. Nu deze kans zich voordoet, moeten we hem grijpen. Dit is onze kans om geschiedenis te schrijven", aldus de centrale verdediger. 

In de Engelse competitie zijn nog vier speeldagen te gaan. Arsenal kan woensdag de tweede plek overnemen van Manchester United, maar moet dan wel de uitwedstrijd tegen stadgenoot Tottenham Hotspur winnen. Tottenham speelt sowieso een belangrijke rol in de titelstrijd, want de Spurs spelen zaterdag thuis tegen Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen