O'Neill: "Terry had Milner's carrière kunnen beëindigen"

Koen Freriks
11 april 2010, 10:13   Bijgewerkt: 11 april 2010, 10:21

Aston Villa-trainer Martin O'Neill is woedend op Chelsea-verdediger John Terry. De aanvoerder van de Londense club deed zaterdag in de halve finale van de FA Cup een aanval op het been van James Milner, die met de schrik vrij kwam. "James heeft geluk dat zijn carrière nog intact is", was O'Neill na afloop boos.

De coach van The Villans overdreef geen seconde. Terry gleed met een gestrekt been vol in op het standbeen van Milner, waarbij de intentie om de bal te spelen ver te zoeken was. "Het had een directe rode kaart moeten zijn", aldus O'Neill, die zag dat de voorstopper van Chelsea er met geel af kwam. 

"Het was een horrortackle van Terry op notabene een ploeggenoot bij het Engelse nationale team", vervolgt O'Neill. "Het had echt een hele zware blessure kunnen zijn. James mag blij zijn dat hij er zo mee wegkomt. Hij had het geluk dat zijn been niet in het gras bleef steken. Onze dokter zegt ook dat James een lucky boy is."

Terry ging met Chelsea wel door naar de finale van het Engelse bekertoernooi. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti won met 3-0.

Bekijk hier de overtreding van Terry op Milner:

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen