Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Matthijs en Van Gessel kunnen naar Canada

Matthijs en Van Gessel kunnen naar Canada

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 april 2010 – Paul Matthijs hoopt zijn loopbaan voort te zetten bij FC Edmonton. De middenvelder van BV Veendam is gepolst door Dwight Lodeweges, de trainer van de Canadese club. "De contacten lopen al vanaf januari. Het is nog niet helemaal rond, maar ik ga er vanuit dat het doorgaat", zegt Matthijs in het Dagblad van het Noorden.

FC Edmonton hoopt daarnaast Sander van Gessel te strikken. De middenvelder van Sparta speelde net als Matthijs bij FC Groningen toen Lodeweges er trainer was. Beide voetballers kunnen in Canada een contract tekenen van achttien maanden. Dit kalenderjaar zal FC Edmonton, dat de licentie heeft gekocht van Vancouver, nog niet in competitieverband uitkomen. Matthijs en Van Gessel worden dan eerst ingezet in de jeugdopleiding.

"Het is de bedoeling dat wij zo snel mogelijk, het liefst al per 1 mei naar Canada komen. Dwight gaat dan een team samenstellen waarmee we ons dan tot september gaan voorbereiden", laat Matthijs weten. "Ze willen een ervaren as met Europese spelers en de rest van het elftal wordt dan aangevuld met Canadese jongens." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd