Guerrero vreesde ontslag: "Heb niet kunnen slapen"

5 april 2010, 16:42   Bijgewerkt: 5 april 2010, 17:34

Paolo Guerrero kan opgelucht ademhalen. De aanvaller van HSV heeft 'slechts' een geldboete opgelegd gekregen van de clubleiding, nadat hij zondag een bidon tegen het hoofd van een fan gooide. Hij moet weliswaar een flink bedrag betalen (zo'n 100.000 euro), maar het had allemaal veel erger gekund, beseft Guerrero zelf ook.

"Ik heb de hele nacht niet kunnen slapen. Ik realiseerde me heel goed dat de club me hiervoor ook had kunnen ontslaan", reageert de aanvaller van Hamburger SV tegen Sport Bild. "Ten eerste wil ik mijn excuses aanbieden aan degene die ik raakte. Het is voor het eerst dat ik op zo'n manier reageer, zoiets kan echt niet door de beugel. Dit is geen goed voorbeeld voor kinderen, die erg naar ons opkijken."

Volgens Guerrero liet hij zich te veel leiden door emotie. "Ik kwam als invaller in de ploeg en wilde dolgraag iets laten zien. Dat lukte niet, daar was ik erg gefrustreerd over. Toen ik van het veld liep, riep iemand uit het publiek nare dingen naar me. Dat ik een klootzak en hoerenzoon was en op moest rotten. Toen ik even bleef staan, herhaalde hij alles. Daar reageerde ik op, maar dat had ik niet moeten doen."

Bekijk het incident;

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen