Heerenveen laat Paulo Henrique per direct gaan

Ger
4 april 2010, 17:31

SC Heerenveen neemt per direct afscheid van Paulo Henrique. De aanvaller (21), die deze week al kreeg te horen dat hij in Friesland niet in aanmerking zou komen voor een nieuw contract, keert terug naar zijn vaderland Brazilië. Hij staat in de belangstelling van Atletico Mineiro.

"Paulo wilde graag zo snel mogelijk terug naar Brazilië om zijn carrière daar voort te zetten", aldus directeur Yme Kuiper op de website van SC Heerenveen. "Aangezien hij bij ons niet op een basisplaats kan rekenen, hebben wij besloten aan zijn verzoek mee te werken. Paulo is een veelbelovende jonge speler. Het is jammer dat hij niet aan de verwachtingen heeft kunnen voldoen."

"Zelf heeft hij het idee dat hij te vroeg naar Europa is vertrokken. Dat zou best wel eens zo kunnen zijn. Ik hoop voor hem dat hij er in Brazilië wel in slaagt zijn talent tot volle wasdom te laten komen", besluit Kuiper.

Paulo Henrique kwam in de zomer van 2007 naar Friesland. De aanvaller speelde 68 duels in de Eredivisie en scoorde negentien keer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen