Nalbantoglu: "Het had gewoon zo moeten zijn"

Ger
4 april 2010, 16:05

De Graafschap greep zondagmiddag in een tumultueus duel met Go Ahead Eagles de titel in de Jupiler League. De Doetinchemse formatie stond binnen een kwartier met 0-2 achter, maar diep in de tweede helft kon het thuispubliek alsnog uit zijn dak gaan: 3-2.

Muslu Nalbantoglu nam in de 89e minuut het winnende doelpunt voor zijn rekening. "We hebben alles gegeven. Ik scoor nu, maar dat hebben we dit seizoen al zoveel gedaan als team. Het had gewoon zo moeten zijn", aldus de aanvoerder op de website van De Graafschap.

"Het wordt één groot feest", zegt aanvaller Steve de Ridder. "Ik ga kruipend naar huis. Het is echt top dat we hier zo winnen. Ik had het niet anders kunnen wensen. Het team toont dat het door elkaar voor het vuur wil en we staken de schouders er met z'n allen nog eens onder."

"Het is voorbestemd dat Muslu dan de winnende goal maakt. Dat stond namelijk in de sterren geschreven. Ik voelde in de tweede helft gewoon dat er wat aan zat te komen. We gingen ervoor en hebben als collectief gewonnen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen