Van der Meyde nog altijd niet wedstrijdfit

Koen Freriks
3 april 2010, 13:14   Bijgewerkt: 3 april 2010, 13:19

Andy van der Meyde heeft zijn conditie nog altijd niet op orde. De door PSV transfervrij aangetrokken rechtsbuiten is medisch fit, maar nog niet klaar voor een rentree. Trainer Fred Rutten baalt van dat feit.

"Andy is medisch gezien wel fit, maar het is nog de vraag of hij al klaar is voor speeltijd met het eerste team", citeerde het Eindhovens Dagblad Rutten gisteren in de aanloop naar de wedstrijd tegen Willem II, morgenmiddag in Tilburg. 

De coach sprak van een 'heel vervelende situatie'. "Andy heeft twee weken geleden een liesblessure opgelopen en die heeft hem toch achterwaarts geworpen. We bekijken zijn situatie van dag tot dag", aldus Rutten. 

Ibrahim Afellay en Orlando Engelaar ontbreken zondag door een schorsing bij PSV. Mogelijk maakt Stijn Wuytens voor het eerst dit seizoen zijn opwachting in de basisopstelling. "Stijntje is dit seizoen gegroeid in zijn ontwikkeling", vindt Rutten. "Hij is fysiek sterker en gaat steviger de duels in, al mag dat nog wel wat vaker gebeuren. Hij heeft daar veel tijd in gestopt en dat zie je terug."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen