Been laat Makaay starten tegen Vitesse

30 maart 2010, 18:29   Bijgewerkt: 30 maart 2010, 19:57

Feyenoord heeft woensdagavond 45 minuten om van Vitesse te winnen. De wedstrijd in de Kuip begon op 20 maart, maar moest in de rust bij een 1-1 stand gestaakt worden door hevige regenval. De trainer van Feyenoord, Mario Been, heeft besloten met de spelers te beginnen die eerder de eerste helft speelden. Dat betekent dat Roy Makaay aan de aftrap zal verschijnen.

Naast Makaay zullen Georginio Wijnaldum en Diego Biseswar de aanval vormen. Op de bank ziet het er wel iets anders uit dan op 20 maart, door de blessure van Tim de Cler. Wellicht is Kevin Hofland zijn vervanger in de selectie.

De generale repetitie van Vitesse verliep goed. Afgelopen zaterdag werd er van Willem II gewonnen. “Daar zal Vitesse een goed gevoel aan overgehouden hebben”, vertelde Been. “Waarschijnlijk zullen ze naar Rotterdam komen voor een punt. Voor ons is het zaak uit te kijken voor counters van hun kant. Een overwinning zou voor ons erg prettig zijn. AZ komt steeds dichterbij.”

De aftrap van de 45 minuten durende wedstrijd is om 20.00 uur.