Didulica hoopt op vertrek concurrent Romero

Ger
29 maart 2010, 10:39

Joey Didulica stond zaterdagavond weer eens onder de lat bij AZ. De keeper verving in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo (3-2) de geblesseerde eerste keus Sergio Romero. Het optreden smaakt naar meer.

"Ik hoop dat Romero in de zomer vertrekt", aldus Didulica in het Noordhollands Dagblad. "Want dit is wat ik wil: spelen. Ik merkte de afgelopen week alweer hoe lekker het is om je voor te bereiden op een wedstrijd." De sluitpost verlengde vorig jaar zijn contract bij AZ tot medio 2012. "Dat deed ik met het idee dat ik Sergio opvolg als hij wordt verkocht. Ik hoop dan ook dat Arsenal of Real Madrid of wie dan ook hem koopt. Dat zou trouwens niet alleen voor mij goed zijn, maar ook voor hem."

"Als je bij Argentinië in het doel staat maar nog bij een club als AZ speelt, ben je interessant. Iedere topclub die een keeper zoekt, zal hem op het lijstje hebben staan. Ik denk niet dat AZ hem langer kan houden."

De Alkmaarders legden onlangs al een nieuwe keeper vast voor volgend seizoen: Esteban Alvarado (20) uit Costa Rica. Didulica: "Die is nog jong en heeft weinig ervaring. Je mag niet verwachten dat zo'n jonge keeper direct een heel seizoen het niveau brengt dat hier wordt gevraagd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen