Feyenoord laat Vincken, De Guzman en Schet gaan

25 maart 2010, 19:10   Bijgewerkt: 25 maart 2010, 19:50

Feyenoord neemt na dit seizoen afscheid van zeven spelers. Jonathan de Guzman, Tim Vincken, Jerson Ribeiro, Hanne Hagary, Kevin Wattamaleo, Mitchell Schet en Jordao Pattinama krijgen geen nieuw contract aangeboden en mogen de club komende zomer transfervrij verlaten, zo maakt de club via haar website bekend.

"Het zijn stuk voor stuk uitstekende voetballers en bij Feyenoord opgeleid bovendien", zegt technisch directeur Leo Beenhakker, "maar wij zien ons om zowel sportief-technische redenen als vanuit het oogpunt van de financiële gezondmaking van de club genoodzaakt om afscheid van hen te nemen. Voor Jonathan de Guzman geldt bovendien dat hij het na dit seizoen graag elders wil proberen."

"Ik heb de jongens daarom in een persoonlijk gesprek verteld dat wij niet in de omstandigheid zijn om hun contracten te verlengen. Dat zijn we verplicht en dat geeft hen ruimschoots de tijd om elders een club te vinden. Wij wensen hen daar alle succes bij en zijn hen dankbaar voor hun inzet voor Feyenoord", aldus Beenhakker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen