Bestuur West Ham steunt bekritiseerde Zola

Ger
25 maart 2010, 10:43   Bijgewerkt: 25 maart 2010, 10:59

Het bestuur van West Ham United staat nog altijd achter manager Gianfranco Zola. Dat heeft David Sullivan, mede-eigenaar van The Hammers, laten weten. De Italiaanse oefenmeester zag zijn ploeg dinsdag voor de vijfde keer op rij verliezen. Wolverhampton Wanderers zegevierde met 3-1.

Volgens berichten in Engelse kranten zou Mark Hughes al klaar staan om Zola op te volgen. Sullivan stelt echter dat een trainerswissel niet aan de orde is. "We staan honderd procent achter onze manager. We gaan geen wijzigingen doorvoeren", laat Sullivan optekenen in The Guardian.

"We hebben met hem gesproken en we waren het eens dat het optreden tegen Wolves beneden alle peil was. Zo kunnen we niet nog eens voetballen. Ik weet zeker dat we zaterdag tegen Stoke veel beter voor de dag komen", besluit Sullivan.

Zola is sinds september 2008 werkzaam op Upton Park. Hij leidde West Ham United in zijn eerste seizoen naar de negende plaats in de Premier League. Momenteel bezet de club de zeventiende positie. Zola heeft nog een contract tot medio 2013.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen