VVV heeft clubicoon Verdellen niet meer nodig

VVV heeft clubicoon Verdellen niet meer nodig

24 maart 2010 – VVV Venlo neemt na dit seizoen afscheid van Sjors Verdellen. De club van trainer Jan van Dijk licht de optie in het aflopende contract van de verdediger niet. Verdellen speelt al sinds 1999 voor de Venlonaren.

"Sjors heeft in gesprekken tijdens het seizoen aangegeven aan spelen toe te willen komen. En dat is bij ons voor hem op dit moment moeilijk. Hij had al concurrentie van Frank van Kouwen op zijn plek", aldus directeur voetbalzaken Mario Captein in De Limburger. "Daarbovenop komt nog dat Ferry de Regt zich dit seizoen sterk ontwikkeld heeft en hem in de pikorde gepasseerd is. En dan hebben we nu ook nog Alex Nkume en Maya Yoshida die er aan zit te komen."

Kevin van Dessel moet mogelijk eveneens op zoek naar een andere werkgever. VVV heeft de Belg laten weten dat ook de optie in zijn verbintenis niet gelicht wordt. Er bestaat echter wel een kans dat Van Dessel in Venlo blijft, maar onder andere contractvoorwaarden dan de huidige. "We hebben afgesproken dat we na het seizoen, hopelijk is dat 2 mei, weer met elkaar spreken", laat Captein weten.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 12 april 2021

  2. zondag 11 april 2021