Bekritiseerde Makaay: "Situatie is niet prettig"

Ger
23 maart 2010, 11:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Roy Makaay gaat slechts summier in op de kritiek de hij zaterdagavond van Mario Been kreeg te verwerken. De Feyenoord-trainer liet na de gestaakte wedstrijd tegen Vitesse onomwonden weten ontevreden te zijn over de spits. "Het leek soms wel of hij niet mee deed", zei Been.

Door zijn tegenvallende optreden tegen de Arnhemmers hoeft Makaay dit seizoen zeer waarschijnlijk niet meer te rekenen op een basisplaats. "Uit respect voor mijn teamgenoten zeg ik niets over mijn eigen situatie", laat de routinier optekenen in het Algemeen Dagblad. "We hebben nog belangrijke weken te gaan. Maar deze situatie is niet prettig, laat ik het zo zeggen."

Been liet na de wedstrijd tegen Vitesse weten Makaay sowieso in de rust van het veld gehaald te hebben, ook als het duel niet was gestaakt. "Als journalisten vragen wat ik van zijn spel vond, dan geef ik antwoord", aldus Been. "Het is duidelijk dat wij Roy niet kunnen bedienen zoals hij dat graag heeft. Nee, Roy heeft mij niet om tekst en uitleg gevraagd na de gebeurtenissen tegen Vitesse."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen