Ajax met gelegenheidsdefensie tegen RKC

21 maart 2010, 11:27   Bijgewerkt: 21 maart 2010, 11:42

Ajax treedt zondag tegen RKC Waalwijk aan met een geïmproviseerde achterhoede. Jan Vertonghen en Toby Alderweireld zijn wegens schorsingen niet van de partij, waardoor Urby Emanuelson, Vurnon Anita, Oleguer en Gregory van der Wiel de verdediging vormen. Anita staat vermoedelijk centraal achterin.

Ook Demy de Zeeuw is door een schorsing niet van de partij in het Mandemakers Stadion. Hierdoor keert Christian Eriksen weer terug in het elftal. Vorige week tegen PSV moest de jonge Deen op de bank plaatsnemen. Ook Gabri staat weer eens aan de aftrap, Eyong Enoh en Siem de Jong zijn de andere middenvelders.

Johan Kappelhof behoort niet tot de wedstrijdselectie. De jonge verdediger zat wel bij de 20-koppige voorselectie, maar is op het laatste moment afgevallen. Hierdoor is George Ogararu de enige verdediger op de Amsterdamse reservebank.

De wedstrijd tussen hekkensluiter RKC Waalwijk en Ajax begint om 12.30 uur. Bij winst klimmen de Amsterdammers naar de tweede plaats in de Eredivisie.

Opstellingen

RKC Waalwijk: Levita; D. Mulder, Van Mosselveld, Colin, Metaj; H. Mulder, Berger, De Gregorio; De Ceulaer, Benschop, Boerrigter

Ajax: Stekelenburg; Emanuelson, Anita, Oleguer, Van der Wiel; Gabri, Eriksen, De Jong, Enoh; Suarez, Pantelic

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen