Stoch: "Gevleid door interesse van Ajax en PSV"

Ger
15 maart 2010, 11:37

Miroslav Stoch is aangenaam verrast door de berichten dat Ajax en PSV zich voor hem hebben gemeld bij zijn werkgever Chelsea. De vleugelspeler, die dit seizoen op huurbasis voor FC Twente uitkomt, gelooft niet dat de belangstelling door 'titelpolitiek' is ingegeven.

"Tenminste, dat hoop ik niet", zegt Stoch tegen Sportweek. "Ik voelde me best gevleid toen ik hoorde dat deze twee grote clubs me wilden hebben." Daarnaast is er een mogelijkheid dat de Slowaak zich deze zomer weer bij Chelsea meldt.

Voor Stoch was het overigens geen verrassing dat Ajax zondag PSV versloeg. "Ik had wel verwacht dat Ajax zou winnen. Ze zijn goed de laatste tijd. En ik denk dat de uitslag gunstig is voor ons, want nu staan we vijf punten voor op PSV en zes op Ajax."

"Er kan van alles gebeuren natuurlijk, er zijn nog zeven wedstrijden te gaan, maar hé, vijf punten is veel, hoor. Ik geef ons een goede kans." Komend weekeinde volgt de kraker tussen PSV en FC Twente. "Een belangrijke wedstrijd, altijd mooi om mee te maken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen