Lyon morst punten bij Marseille

15 augustus 2005, 02:18

Paris-Saint Germain is na drie speelrondes de trotse lijstaanvoerder in de Franse Ligue 1. De ploeg uit de hoofdstad won zaterdag haar derde competitiewedstrijd tegen Toulouse en zag concurrent Olympique Lyon een dag later punten morsen tegen Olympique Marseille. Lyon kwam in Marseille niet verder dan 1-1.

Marseille, dat haar twee competitiewedstrijden verloor, begon voortvarend tegen Lyon. Al na vijf minuten opende Taiwo namens de thuisploeg de score. Lyon had even nodig om deze tegenvaller te verwerken, maar na ruim een half uur speelde trok de regerend landskampioen de stand weer recht. De doelpuntenmaker bij Lyon was John Carew, die dit seizoen al menig belangrijk doelpunt maakte voor de ploeg van Gérard Houllier. Verder dan deze 1-1 kwam Lyon echter niet, waardoor het nu twee punten achterstand heeft op Paris-Saint Germain.

Eerder op de dag boekte AS Monaco haar tweede zege van het seizoen. De ploeg uit het Prinsdom won in Strasbourg met 2-1, door doelpunten van Squillaci en Chevanton. Monaco staat nu gedeeld vierde in de Franse competitie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen