Maaskant verwacht spektakel tegen Groningen

Ger
12 maart 2010, 16:42   Bijgewerkt: 12 maart 2010, 17:01

NAC Breda-trainer Robert Maaskant verwacht zaterdag een spectaculaire wedstrijd tegen FC Groningen, dat slechts een puntje achter de Brabanders staat. "FC Groningen heeft er de ploeg niet naar om controlerend te spelen en wij al helemaal niet. Bovendien willen we thuis altijd spektakel brengen."

Het op de achtste plaats bivakkerende NAC mist zaterdag voor eigen publiek liefst tien spelers. "Pure pech", aldus Maaskant op de website van de Bredanaars. "De blessures zijn allemaal verschillend van aard, de toedracht tot de blessures eveneens." Tegenstander FC Groningen, momenteel de nummer negen van Nederland, heeft ook een fikse lijst met afwezige voetballers. Donderdag nog brak Danny Holla tijdens de training zijn kuitbeen.

Maaskant ziet FC Groningen ondanks het minieme verschil in de rangschikking niet als een concurrent voor een ticket voor de play-offs. "Neuh, ik kijk meer naar plaats tien, want je mag er toch van uitgaan dat Go Ahead Eagles de beker niet wint. Alleen in dat geval, als de Eagles de beker winnen dus, geldt namelijk dat plaats negen niet toereikend is voor deelname aan de play-offs. Aan de andere kant kijken we ook nog altijd met een schuin oogje naar plaats vijf. Zolang die niet volledig uit zicht is, blijven we ons daarop richten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen