Jans gebruikt beenbreuk Holla niet als excuus

Ger
12 maart 2010, 15:42

Door de beenbreuk van Danny Holla beleefde FC Groningen allerminst een rustige voorbereiding op het uitduel met NAC Breda. Coach Ron Jans maakte donderdagmiddag nog een zeer aangeslagen indruk, maar vrijdag was hij weer vol energie.

"We kunnen deze tegenslag als excuus gebruiken, maar dat doen we niet. We pakken de handschoen op en willen deze tegenvaller gebruiken om als team nog verder te groeien", aldus Jans op de website van de Groningers. "Ondanks alle tegenslagen hebben we het sportief op de rit. De groep gaat in die gedachte mee. Het is een groot compliment aan het team dat we staan waar we nu al staan. Als we hiermee opnieuw weten om te gaan, dan zijn we echt goed."

Over Holla had Jans ook meer duidelijkheid: "Hij is gisteravond om 23.15 uur geopereerd. Zijn kuitbeen is gebroken toen hij probeerde een sliding in te zetten en zijn voet bleef staan. En is een plaatje en een schroef ingezet. De enkel is uit de vork geraakt bij dat verschrikkelijke moment en dus zal er ook schade zijn aan de enkelbanden. De breuk zelf is uiteindelijk 'gelukkig' niet gecompliceerd gebleken. Maar Danny staat wel een pittige revalidatie te wachten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen