Verbaasde Van Wijk: "Kwestie van beleving"

9 maart 2010, 10:49   Bijgewerkt: 9 maart 2010, 10:58

Roeselare is verwikkeld in een spannende strijd om degradatie, maar dat lijkt enigszins langs de spelers van de Belgische club heen te gaan. Tot zijn verbazing merkte trainer Dennis van Wijk maandag dat een aantal van zijn voetballers niet op de hoogte was van de resultaten die de concurrenten in het weekend geboekt hadden.

"Het is eigenlijk onvoorstelbaar hoe sommige jongens met hun werk bezig zijn, maar het is gewoon een teken des tijds. Ik stel me daar vragen bij, maar ben niet boos op hen", zegt de Nederlandse coach in tv-programma Extra Time. "Het is een kwestie van beleving. Maar die jongens doen wel allemaal hun best op training, dat is het niet. Misschien hebben ze op bepaalde momenten gewoon andere prioriteiten."

Roeselare staat momenteel helemaal onderaan in de Belgische Jupiler League, maar Charleroi en SC Lokeren zijn nog binnen handbereik. Deze teams spelen woensdag tegen elkaar. "Een van de twee moet winnen. En daarna moeten wij sowieso nog één keer winnen om een kans te behouden", rekent Van Wijk uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen