Vertrokken El Kabir geeft NEC trap na

Vertrokken El Kabir geeft NEC trap na

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 maart 2010 – NEC is niet alleen blij dat het van Moestafa el Kabir af is, andersom geldt hetzelfde. In een interview met Voetbal International geeft de aanvaller, die dit weekend een contract tekende bij het Zweedse Mjällby, zijn oude club een flinke trap na.

"Ik ben echt zó gelukkig dat ik hier in Zweden getekend heb", zegt de 21-jarige rechtsbuiten. "Het voelt als een opluchting. Eindelijk heb ik weer het gevoel dat er vertrouwen in me is. Dat heb ik bij NEC gemist, en niet alleen de laatste maanden."

Bij NEC werd El Kabir meerdere keren uit de selectie gezet, omdat hij het niet zo nauw nam met de discipline. "Het was echt een verschrikkelijke tijd. Het plezier in het voetballen is me totaal ontnomen. Ik mocht op een gegeven moment zelfs geen wedstrijden meer spelen voor het tweede en alleen nog maar trainen", zegt hij.

Bij Mjällby hoopt El Kabir zijn te herpakken. Hij tekende voor 2,5 jaar, maar gaat er eigenlijk vanuit dat hij snel de sprong naar een grotere club kan maken. "Het plan is om na één jaar doorverkocht te worden. Ik wil hogerop en weet dat ik dat kan. Ik zie het als een goede mogelijkheid om mezelf weer in de kijker te spelen."

In totaal speelde El Kabir 21 eredivisieduels voor NEC. Goals maakte hij niet.

gerelateerd