Rutten: "Lazovic zette me voor het blok"

3 maart 2010, 15:32   Bijgewerkt: 3 maart 2010, 15:39

Fred Rutten is absoluut niet blij met Danko Lazovic. De Servische spits meldde vlak voor het weekend ineens dat hij naar FC Zenit wilde en dat hij er 'mentaal niet klaar voor was' om mee te doen in de competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk. "Daarover was ik teleurgesteld. Wij hebben veel in hem geïnvesteerd", zegt hij op PSV.nl.

Op de vraag hoe hij zich in de steek gelaten voelt door de Serviër, antwoordt Rutten: "In de steek gelaten is een groot woord, maar het is wel een teleurstelling. Ik voelde me door Danko voor het blok gezet. Hij heeft afgelopen weekeinde een signaal afgegeven waar ik niet gelukkig van werd. En dat is wel jammer."

"Danko heeft bij mij aangegeven dat hij een lucratieve aanbieding had uit Rusland en dat hij daarvoor wilde kiezen. Ik werd daardoor verrast omdat ik geen rekening meer hield met het vertrek van spelers dit seizoen. Na een aantal gesprekken heeft Danko aangegeven dat hij er 'mentaal niet klaar' voor was om te spelen tegen RKC Waalwijk. Dat is het signaal waarin ik teleurgesteld was", aldus de oefenmeester.

Om toch nog voldoende offensieve opties te houden, haalde PSV de transfervrije Andy van der Meyde bij de selectie. "Dat was de enige optie om een speler aan de selectie toe te voegen. Ik ken Andy van der Meyde nog uit mijn eerdere periode bij FC Twente. We zullen de komende weken kijken hoe hij zich fysiek ontwikkelt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen