Krul: "Ben nog niet klaar bij Newcastle"

1 maart 2010, 12:04   Bijgewerkt: 1 maart 2010, 12:11

Altijd als er in Nederland een discussie is over toekomstige keepers van Oranje, valt de naam van Tim Krul. De doelman van Jong Oranje staat al jaren te boek als een enorm talent, maar komt bij zijn club Newcastle United voorlopig niet verder dan een rol als reserve. Toch heeft hij zijn zinnen nog niet gezet op een transfer.

Krul is bij Newcastle, dat aan kop staat in het Engelse Championship, tweede doelman achter Steve Harper en heeft geen moeite met die rol, vertelt hij in een interview op de website van de KNVB. "Ik heb dit seizoen m'n wedstrijdjes meegepakt, train keihard en voel gewoon dat het de goede kant opgaat. "Harper is echter ook een prima keeper en krijgt momenteel de voorkeur. Hij heeft al vaak de nul gehouden, dat is altijd een pre. Toch blijf ik zeggen dat ik niet minder ben dan Harper."

Het contract van Krul bij Newcastle loopt nog door tot medio 2011. Gesprekken over een nieuwe verbintenis zijn er nog niet geweest. "Newcastle wacht even af of het volgend seizoen in de Premier League of Championship speelt. Dat is logisch, want dat maakt nogal een verschil. Op 2 mei staat de laatste competitiewedstrijd op het programma en daarna verwacht ik wel enige duidelijkheid", aldus de 21-jarige jeugdinternational.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen