FC Twente legt Sibum jaar langer vast

28 maart 2006, 10:35

FC Twente gaat verder met Bas Sibum. De middenvelder had in Enschede een contract tot medio 2006, maar dit contract bevatte de optie om nog een jaar langer met elkaar in zee te gaan. Deze optie is inmiddels gelicht door de Tukkerse clubleiding, waardoor Sibum ook volgend seizoen bij FC Twente zal spelen.

Op de website van FC Twente geeft de middenvelder tekst en uitleg over zijn contractverlenging. "Ik had al een paar keer gesproken met de clubleiding, maar omdat het voor iedereen een drukke periode is ging er wat tijd overeind voordat we daadwerkelijk tot een akkoord kwamen. Ik wilde zelf graag bij FC Twente blijven en dan is het natuurlijk prettig om te horen dat de club ook met jou verder wil. Twente is een mooie club, dus ik ben blij dat we er uit gekomen zijn."

Sibum kwam in de zomer van 2003 over van FC Emmen en ligt tot nu medio 2007 onder contract. "Een contractverlenging van één jaar lijkt voor de buitenwereld misschien kort, maar iedereen weet dat er in een jaar veel kan veranderen. De komende periode zal duidelijk worden wie de nieuwe trainer wordt en hoe de selectie er volgend seizoen uit zal zien. Daarna zien we wel weer verder", aldus de 23-jarige middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen