Knieblessure zet Kaloglu maanden buiten spel

26 februari 2010, 11:16   Bijgewerkt: 26 februari 2010, 11:23

Sinan Kaloglu kan voorlopig niet in actie komen voor Vitesse. De aanvaller scheurde donderdag tijdens de training de voorste kruisband van zijn rechterknie af. Daardoor staat de Turk zeker zes tot negen maanden buiten spel, zo meldt zijn club.

Kaloglu, die vorige zomer VfL Bochum verruilde voor een avontuur in het Gelredome, sukkelt al het hele seizoen met blessures. Eerder stond hij al langs de kant met een rug- en enkelblessure. Mede vanwege alle kwetsuren kwam hij deze voetbaljaargang pas acht wedstrijden in actie. Daarin maakte hij twee doelpunten.

Voor Wiljan Pluim was er wel goed nieuws. De talentvolle Vitesse-aanvaller herstelt voorspoedig van zijn hamstringblessure. Het competitieduel van komende weekend, thuis tegen AZ, komt voor hem nog te vroeg, maar naar verwachting maakt hij in het daaropvolgende duel bij ADO Den Haag zijn rentree bij de Arnhemmers.

Het is nog onduidelijk of Santi Kolk kan spelen tegen AZ. Hij traint al twee dagen niet mee met zijn ploeggenoten omdat is hij getroffen door de griep. Onur Kaya is weer fit en doet wel mee tegen de Alkmaarders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen