Jans: "Dit lijkt wel het meest domme team"

Ger
21 februari 2010, 10:17

FC Groningen-trainer Ron Jans kon niet volledig genieten van de drie punten die zijn ploeg zaterdag pakte bij NEC (0-2). De oefenmeester was allerminst te spreken over Leandro Bacuna, die na een onnodige overtreding direct rood kreeg.

Bacuna keerde in Nijmegen uitgerekend terug na een schorsing. De jonge middenvelder was één wedstrijd afwezig vanwege zijn twee gele kaarten tegen Heracles Almelo. Dat duel sloten de noorderlingen met negen man af omdat ook Gibril Sankoh het veld moest verlaten. Heracles boog daarna een 1-3 achterstand om in een 4-3 zege.

"Ik ben met VWO misschien wel één van de hoogst opgeleide trainers uit de competitie, maar het lijkt wel of ik het meeste domme team heb", baalde Jans na afloop van het treffen met NEC. "Ik was echt buiten zinnen. Dit kost je gewoon punten, dat heeft de uitwedstrijd tegen Heracles laten zien. Leandro zat tot dat moment goed in de wedstrijd. Maar hij wil alles winnen. Ik baal er ervan dat hij dan zo'n tackle inzet. Hier gaan we de komende tijd maar eens aan werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen