Penders verpest eigen feestje, Utrecht profiteert

20 februari 2010, 20:51   Bijgewerkt: 20 februari 2010, 21:33

Dramatischer kon de 300e wedstrijd van Rob Penders niet zijn. Hij verloor zaterdag voor de supporters die hem huldigden met NAC van FC Utrecht (0-2). Hij kreeg geel en leidde met een blunder het eerste doelpunt van de tegenstander in. Nana Asare maakte de openingstreffer voor FC Utrecht. Dries Mertens bepaalde de eindstand.

De jubileumwedstrijd van NAC's aanvoerder begon tam. Tot de 21e minuut leek er ook niets aan de hand. Penders speelde echter te zacht terug. Jacob Mulenga spintte voor een kans en botste met doelman Jelle ten Rouwelaar. De bal klutste het veld in, waarna Nana Asare kon inschieten, 0-1.

Kuipers

Kuipers

Na de hervatting bleven beledigende spreekkoren uit. Een staking was de Bredase club waarschijnlijk op zware sancties komen te staan. NAC speelde dit seizoen ook al een duel met Heracles zonder publiek, na incidenten in het vorige bekertoernooi. Met tien tegen elf was de thuisclub vrij machteloos tegen FC Utrecht dat de verdediging goed op orde had. Matthew Amoah kreeg vlak voor tijd de beste kans voor de thuisclub. De spits schoot over. Even later besliste Mertens de wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen