Gent-Brugge gelijk, Pocognoli matchwinner Luik

14 februari 2010, 22:22   Bijgewerkt: 15 februari 2010, 00:15

Club Brugge heeft een punt gepakt bij AA Gent. In januari knikkerde Gent de ploeg van Adrie Koster nog met duidelijke cijfers uit de Cofidis Cup (5-1 over twee duels), maar zondag hield blauwzwart wel stand in Oost-Vlaanderen: 1-1.

Rostand Dorge Kouemaha zette Brugge, waar Ryan Donk op de bank zat, al na vier minuten met een van richting veranderd schot op voorsprong. Brugge bleef daarna zonder problemen overeind, maar een rode kaart van Maxime Lestienne (natrappen op Roberto Rosales) gaf de match een andere wending.

Gent ging op zoek naar de 1-1 en die viel uiteindelijk zes minuten voor tijd. Bernd Thijs schoot vanaf zestien meter hard raak. Door het gelijkspel blijft het verschil tussen nummer twee Brugge en nummer drie AA Gent vijf punten. Koploper Anderlecht heeft zeven punten meer dan Brugge.

Eerder op de avond steeg Standard Luik naar de vierde plek. De landskampioen was voor eigen publiek met 1-0 te sterk voor Westerlo. Sebastien Pocognoli, deze winter overgenomen van AZ, maakte vlak voor tijd het enige doelpunt voor les Rouches.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen