Ajax met Oleguer en Rommedahl in Heerenveen

13 februari 2010, 19:39   Bijgewerkt: 14 februari 2010, 12:15

Ajax-trainer Martin Jol heeft zijn basisteam voor de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen noodgedwongen op twee plaatsen gewijzigd ten opzichte van de zege op FC Twente van afgelopen weekend (3-0). De Amsterdammers moeten het in Friesland stellen zonder de geschorste Jan Vertonghen en de geblesseerde Urby Emanuelson.

Dennis Rommedahl neemt in de voorhoede de plek over van Emanuelson. Oleguer, die de recente duels de geblesseerde Toby Alderweireld verving, verschijnt ondanks de rentree van de Belg opnieuw aan de aftrap. De Spanjaard is namelijk de vervanger van Vertonghen. Verder kiest Jol voor dezelfde namen als tegen Twente. Aankoop Nicolas Lodeiro en de Zuid-Koreaan Suk zitten op de Amsterdamse bank.

Thuisclub SC Heerenveen treedt met dezelfde elf spelers aan die vorige week FC Utrecht met 2-0 de baas waren. Winteraankoop Philip Haglund krijgt dus opnieuw een basisplek van interim-trainer Jan Everse. Verder staat Roy Beerens 'gewoon' op de rechtsbuitenpositie. De aanvaller gold als een vraagteken voor het duel met Ajax.

Opstellingen

SC Heerenveen: Vandenbussche; Janmaat, Breuer, Bak Nielsen, Popov; Haglund, Elm, Grindheim; Beerens, Sibon, Paulo Henrique

Ajax: Stekelenburg; Van der Wiel, Oleguer, Alderweireld, Anita; De Zeeuw, Lindgren, De Jong; Rommedahl, Pantelic, Suarez

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen