Van Nistelrooy: "Goals zijn fantastisch voor mij"

13 februari 2010, 19:12   Bijgewerkt: 14 februari 2010, 12:19

Zaterdag was Ruud van Nistelrooy het goudhaantje bij Hamburger SV. De aanvaller, die na ruim een uur inviel, maakte in de uitwedstrijd bij VfB Stuttgart zijn eerste twee doelpunten voor die Rothosen, die hij daarmee een 3-1 overwinning bezorgde.

"Deze treffers zijn fantastisch voor mij, maar ze zijn nog belangrijker voor het team", jubelde Van Nistelrooy na afloop van de match in Stuttgart. "We wilden deze wedstrijd perse winnen. Dus toen ik inviel, wist ik wat me te doen stond."

Ook trainer Bruno Labbadia was dolblij met het optreden van zijn winteraanwinst. De oefenmeester van HSV bracht Van Tor bij een 1-1 stand in de ploeg, en zag zijn club vervolgens 'op indrukwekkende wijze drie belangrijke punten pakken'. "Dat Ruud bij zijn invalbeurt meteen tweemaal scoort, is natuurlijk uitzonderlijk. Maar we wisten wat zijn kwaliteiten in het penaltygebied zijn en die heeft hij op een imponerende manier nog eens laten zien", reageerde Labbadia op de website van zijn werkgever.

Door de overwinning blijft HSV in de race voor de derde plaats, die aan het einde van dit seizoen een startbewijs voor de voorrondes van de Champions League oplevert. De noorderlingen staan nu vierde, met drie punten minder dan nummer drie Schalke 04. De ploeg uit Gelsenkirchen speelde wel één duel minder dan HSV. Desondanks zal HSV de komende weken blijven knokken voor de derde positie. "Deze zege geeft ons meer vertrouwen voor de komende wedstrijden", sloot Van Nistelrooy af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen