Makaay: "Vind maar iemand die meer scoort dan ik"

8 februari 2010, 22:25

Roy Makaay begrijpt niet waarom men bij Feyenoord zo naarstig op zoek is naar een nieuwe spits. De oud-international zit zelf meestal op de bank, maar denkt dat hij als doelpuntenmaker nog altijd van waarde kan zijn in Rotterdam-Zuid.

"Iemand halen die meer gescoord heeft dan ik wordt hoe dan ook lastig, denk ik", zei Makaay maandag in het tv-programma Sport1 United. "Ik bedoel, kijk mijn cijfers er maar op na. Vorig seizoen had ik er ook nog zeventien inliggen. Na de winterstop heeft toen volgens mij alleen Luis Suarez er meer gemaakt. Dit jaar is een ander verhaal, als je weinig minuten maakt, is het ook lastig doelpunten maken."

Het contract van de 34-jarige Makaay in de Kuip loopt na dit seizoen af. Of hij een nieuwe verbintenis aangeboden krijgt is hoogst onzeker, maar de spits is sowieso nog niet van plan om zijn loopbaan te beëindigen. "Of ik bij Feyenoord speel of ergens anders, kan ik nu nog niet zeggen. Dat zien we aan het einde van het seizoen wel", aldus Makaay, die vermeende interesse van Alemannia Aachen naar het rijk der fabelen verwijst. "Ik ga niet in de Duitse tweede divisie spelen", stelt hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen