Verbeek: "Alles moet tiptop zijn tegen Twente"

2 februari 2010, 13:31   Bijgewerkt: 2 februari 2010, 13:40

Zonder de geblesseerde Mark-Jan Fledderus (enkel), maar mét de teruggekeerde Birger Maertens gaat Heracles Almelo woensdag proberen om punten afhandig te maken van streekgenoot FC Twente. Maertens keert terug na een schorsing.

De derby tussen Heracles en Twente is altijd 'iets speciaals', weet ook trainer Gertjan Verbeek van de Heraclieden. "Het is wel jammer dat het op een woensdag is weggedrukt en onder deze winterse omstandigheden plaatsvindt. De wedstrijd leeft en dat is mooi, zowel bij ons als bij FC Twente gaat het erg goed, dat maakt het extra aantrekkelijk. FC Twente wil die gedeelde eerste plaats vasthouden en wij willen zo lang mogelijk in het linkerrijtje blijven. Het is voor ons van belang punten te halen om zo lang mogelijk in de subtop te blijven", zegt hij op de website van zijn club.

Heracles Almelo heeft een topdag nodig om de streekgenoot in de eigen Grolsch Veste te kloppen, benadrukt Verbeek. "FC Twente verliest niet vaak, wij moeten met zijn allen een goede dag hebben, dan maken we een kans. Alles moet tiptop zijn om van de koploper punten te kunnen pakken, maar niets is onmogelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen