Jans: "Sinds lange tijd zijn we weer favoriet"

Ger
2 februari 2010, 12:34

Trainer Ron Jans van FC Groningen kijkt uit naar de wedstrijd tegen ADO Den Haag, dinsdagavond in de eigen Euroborg. De noorderlingen begonnen uitstekend aan de tweede seizoenshelft, met zeges op Heerenveen en AZ en een gelijkspel tegen FC Twente.

"Wat onszelf betreft is het aan ons te laten zien dat we de stijgende lijn nu echt te pakken hebben. Voor het eerst sinds lange tijd beginnen we weer als favoriet aan een wedstrijd", beseft Jans op de website van FC Groningen.

"We lijken in vorm te komen. Echter je kunt pas van 'in vorm zijn' spreken, als we ook de komende duels goede resultaten neerzetten. Het is wat dat betreft een mooie 'testcase'. Met de gesteldheid van het veld zal het bovendien ook fysiek weer inhakken."

"We zijn beide goed uit de winterstop gekomen, dus in die zin zijn we aan elkaar gewaagd", laat ADO-coach Raymond Atteveld optekenen. "FC Groningen blijft voor ons een lastige horde. Ik vind Groningen een goede ploeg hebben met veel bewegelijkheid."

"Het zal een zware wedstrijd zijn, maar we komen niet met de staart tussen de benen richting Euroborg. Een midweekse wedstrijd vond ik als speler altijd wel lekker. Dan hoef je niet zoveel te trainen en de wedstrijden is toch waar je het allemaal voor doet. Als trainer denk ik echter dat een wedstrijd in het weekend meer leeft dan op een dinsdag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen