Engelaar en Manolev werken aan herstel

29 januari 2010, 13:46

Het is nog onduidelijk of Orlando Engelaar en Stanislav Manolev zondag mee kunnen spelen in de uitwedstrijd van PSV tegen Vitesse. De middenvelder en de rechtsback kampen met lichte fysieke klachten en werkten vrijdag, terwijl de rest van de Eindhovense selectie van een vrije dag genoot, individueel aan hun herstel. 

Engelaar maakte woensdag tegen Feyenoord zijn rentree na lang blessureleed, maar kreeg een dag later te maken met een kleine reactie. Dat is volgens trainer Fred Rutten niet zorgwekkend, maar of Engelaar kan spelen in Arnhem weet hij niet. "We bekijken dat van dag tot dag", aldus de coach op de website van zijn club.

PSV leed tegen Feyenoord (0-3) de eerste nederlaag van dit seizoen. Toch vindt Rutten niet dat zijn team hierdoor tegen Vitesse iets goed te maken heeft. "Want dat klinkt alsof we er tegen Feyenoord niks aan gedaan hebben. Het spel was niet zoals de uitslag doet verwonderen. De grootte van de uitslag kwam niet overeen met de hele wedstrijd. Maar het is geweest, wij focussen ons op Arnhem. Daar willen we een goed resultaat halen, dus ik wil wel dat er een reactie teweeg wordt gebracht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen